Wie is de Chef?


Richard Hahn

36 jaar sta ik nu al in het vak. Steeds in sterrenzaken, eerst in opleiding, daarna 11 jaar als Chef in de “Maison du Cygne” en nog tot recent bijna 16 jaar als chef-eigenaar van l’Ecailler du Palais Royal.

Gedurende al die jaren heb ik mogen koken voor de adel, filmsterren, zangers – groepen, binnen- en buitenlandse politiekers, Europese gemeenschap, … Zakenmensen van alle allooi, presidenten, koningen en prinsen of prinsessen.

Ik ontken niet dat het je ego streelt, maar de mooiste momenten waren toch die eetmalen als vrienden, familie en/of kennissen aan tafel zaten, want het is zo veel leuker koken voor mensen die je persoonlijk kent.

Totaal onverwachts heb ik De Pastorie van Alsemberg kunnen kopen. Een geklasseerd gebouw, dus was een beetje geduld vereist. Maar nu de restauratiewerken achter de rug zijn mag je je verwachten aan een totaal nieuw concept in de streek. Iets naar ieders portefeuille en toch hopelijk een adres waar je een uitzonderlijk moment aan tafel kan beleven.

Gastronomische groeten,

Richard