Suggesties van de week


Sangria – Wit of Rood

~ ~ ~

Verse Maatjes  11 €

Diepe Oesters “Gillardeau”     13.5 €/3 stuk

Tomaat – Mozzarella di Bufela           12 €

Terrine van Ganzenlever – Brioche    19 €

Meloen – Iberico Pata Negra   21 €

Caesarsalade van Meloen – Zeetong & Goujonettes    22 €

Rundscarpaccio & Tartaar “Rossini”   19 €

Op Rooihout gerookte Zalm    25 €

Baby-Kreeft – Griekse Pasta – Zeekraal          25 €

**

Kaaskroket     6 €/st

Garnaalkroket     9 €/st

Goujonettes  12 €

Gratin van ‘Bouchot’ – Mosselen         14 €

Gratin van Baby-Kreeft ‘Florentine’   25 €

~ ~ ~

Ombervis  – Basmati-rijst – Curry saus          26 €

Filet van Eend – Sinaasappelsaus – kroketten     27 €

Kalfsfilet – Tagliatelle van Spinazie – Gamba’s – Nantua             27 €

Lamsbout – groene Bonen – Aardappelgratin      27 €

Kalfszwezerik –Vergeten Groenten – Gratin – Dragonsaus          35 €

~ ~ ~

Flan Karamel               6 €

Carpaccio van Ananas – Mango-Sorbet          8 €

Rood Fruit “Melba”     10 €

Blauwe Vijgen “Banyuls”         11 €

Lauw Appeltaartje – Coulis – Vanille Roomijs            12 €

Kersen ‘Jubilé’             12 €

~ ~ ~

 

 

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere