Suggesties van de week
Holle: Gillardeau M3 13.5 €/3
Terrine van Ganzenlever – Brioche 20 €
Carpaccio en Tartaar van Australisch rundsvlees 19 €
Minute gemarineerde Carpaccio en Tartaar van Schotse Zalm 20 €
Groene Asperges – Krab en Grijze Garnalen – Nobashi 23 €
Caesar Salade met Zeetongfilets en Goujonettes 23 €
Remoulade van Kreeft & Carpaccio van Kabeljauw 28 €
‘Rooihout’ gerookte Zalm 25 €
~ ~ ~
Asperges: Mousseline of op z’n Vlaams 16 / 24 €
Met grijze garnalen (+4 / 5 €)
Mostoles-hesp of Pata Negra (+4 / 5€)
Gerookte zalm (+6 / 8€)
~ ~ ~
Zeeduivel – gekarameliseerde appelen – wortelpuree 40 €
Hoevekip ‘‘Des Landes – Label rouge’’ op Grootmoeders wijze 26 €
‘Lomo Duroc’-Lende – Jonge Seizoen groenten 30 €
Jonge Eendenborst – Zoetzuur van Sinaasappel – Kroketten 27 €
~ ~ ~
Ile Flottante – Vanillesaus – Coulis 6 €
Carpaccio van Ananas en Passiefruit – Sorbet 8 €
Aardbeien ‘Melba’ 10 €
Chocolade Moëlleux – Vanilleroomijs 10 €
Lauw Appeltaartje – Coulis – Vanilleroomijs 12 €
~ ~ ~
Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)
Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie
OF
Hoofdschotel + Dessert + Koffie
(volledig menu : 39 €)