Suggesties van de week


Pastorieke   /   Belgoo Luppoo  –  Trappist Rochefort 6°

~ ~ ~

Diepe Oesters “Gillardeau” M3 – 13.5 €/3

Platte Oesters Belon n°5 – 10 €/3

Trio van Paté van Fazant, Reebok en Patrijs – Knolselderslaatje        18 €

Terrine van Ganzenlever – Brioche    19 €

Carpaccio van Hert – Witloofsalade – Ganzenlever    20 €

Caesarsalade van Zeetong – Goujonettes & Kerstpens            20 €

Beursje van gerookte en verse Zalm, roze Garnalen en Dille 20 €

Carpaccio van Sint-Jakobsnoot – Tartaar van Zwaardvis       22 €

Op Rooihout gerookte Zalm – Witloofsalade  25 €

**

Kreeftensoep   10 €

Kaaskroket      6 €/st  –  Garnaalkroket   9 €/st –  Goujonettes   12 €

Gratin van ‘Bouchot’ – Mosselen         14 €

Sint-Jakobsnoot « à la Nage »            22 €

~ ~ ~

Zeetongfilets met vergeten Groenten op z’n Oostends           34 €

Civet van Haas – Aardappelkroketten            20 €

Filet van “Wilde” Eend – Sinaasappelsaus – kroketten          27 €

Hertenfilet – Wildgarnituur                30 €

Fazant op Brabantse wijze                  28 €

Fazant “Fine Champagne” – Aardappelkroketten      30 €

Filet Pur van Simmenthal op Brabantse Wijze           30 €

~ ~ ~

Moëlleux van Chocolade – Vanilleroomijs (15’)         10 €

Citrusvruchten – Infusie van Steranijs – Sorbet        10 €

Lauw Appelof Perentaartje – Coulis – Vanille Roomijs        12 €

~ ~ ~

 

 

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere