Suggesties van de week
Afhaalschotels vanaf Maandag 19 oktober
Voorgerechten:
Soep van de dag ½ l pp (Kropsla-Erwtensoep met Croûtons) 4€
Kaaskroket 3 €/stuk
Garnaalkroket 5 €/stuk
Eendenpastei met Sinaasappel OF Pastei van Fazant OF Haas
OF Hert met Appel-Peer konfijt en toehorende Witloof-appelsalade 9 €
Goujonnetes van vis (120 g) – Tartaarsaus 9 €
Gerookte Schotse Zalm 15 €
Dagschotel (afhaal tussen 11 en 12.30 uur en tussen 17.30 en 18.30 uur)
Maandag 30 november en dinsdag 01 december: Geen Afhaal!
Woensdag 02 december: Balletjes in Tomatensaus – Aardappelpuree 16 €
Donderdag 03 december: Varkenskotelet “Blackwell” Gebakken bloemkool en Krielaardappelen 16 €
Vrijdag 04 december: Kabeljauw op Wortelstoemp 17 €
Zaterdag 05 en Zondag 06 december (Afhaal tussen 11 en 13 uur of op afspraak.)
Vitelo Tonato 12 €
Gratin van Witloof met Oven gekookte Hesp 14 €
Jong Haantje – Rode Wijnsaus – Aardappelgratin 20 €
Speenvarken-gebraad – Champignons-roomsaus – Aardappelkroketten 20 €
Parelhoen met gebakken witloof, spruitjes en Knolselderpuree 20 €
Met Duxelles gevulde Pladijsfilets – Spinazie – Pompoen-wortelpuree – Bieslooksaus 18 €
Nagerechten:
Chocolade Mousse 5 €
Lekkere klassieke Rijstpap 5 €
Pastéis de Belém (Portugees gebakje) met Chocolade-Honing-roomijs 6 €
Huisgemaakt Sorbet: Citroen, Rood Fruit, Peer, Meloen en Mango/Passie 12 €/liter
Huisgemaakt Roomijs: Vanille of Chocolade met Honing 15 €/liter
Dagschotel: afhaal tussen 11 en 12.30 uur en tussen 17.30 en 18.30 uur
Maandag 07 en dinsdag 08 december: Geen Afhaal!
Woensdag 09 december: Tagliatelle Provençaals met Scampis 11 €
Donderdag 10 december: Koninginnenhapje – natuuraardappelen 14 €
Vrijdag 11 december: Estouffade van Koolvis -Spitskool – basilicum – Fettuccine 14 €
Wekelijkse (zaken)lunch aan 30 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)
Voorgerecht + hoofdschotel + koffie
OF
Hoofdschotel + dessert + koffie
(menu compleet : 36 €)