Suggesties van de week


Pastorieke   /   Belgoo Luppoo  –  Trappist Rochefort 6°

~ ~ ~

Diepe Oesters “Gillardeau” M3           13.5 €/3 stuk

Platte Oesters              Belon n°5     10 €/ 3 stuk

Terrine van Ganzenlever – Brioche    19 €

Paupiette van gerookte Zalm met Garnalen en Krab  15 €

Rillette van Kabeljauw – gerookte Paling en Mierikswortelroom      22 €

Carpaccio van Sint-Jakobsnoot – Tartaar van Zwaardvis           22 €

Op Rooihout gerookte Zalm    25 €

**

Bisque van Garnalen   8 €

Kleine Bouillabaisse (als soep)   8 €

Kaaskroket      6 €/st  –  Garnaalkroket   9 €/st –  Goujonettes   12 €

Gratin van ‘Bouchot’ – Mosselen         14 €

~ ~ ~

Bouillabaisse            30 €

(Victoriabaars – Zalm – Kabeljauw – Roodbaars – Koolvis)

Met Wortelpuree gevulde Zeetongfilets “Noordzee” – Champagnesaus         42 €

Kalfsblanquette met Groentjes – Aardappelkroketten           22 €

Everzwijnfilet – Wildgarnituur       26 €

Filet van “Wilde” Eend – Sinaasappelsaus – kroketten    27 €

Fazant op Brabantse wijze               28 €

~ ~ ~

Lekkere klassieke Oma’s Rijstpap       6 €

Gepocheerde Peer met Vanille-roomijs en warme chocoladesaus      10 €

Lauw Appelof Perentaartje – Coulis – Vanille Roomijs        12 €

~ ~ ~

 

 

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere