Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 28 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 35 €)

Suggesties vanaf 20 september

“Minute” gemarineerde zalm – Gribiche van grijze garnalen : 18 €

Duo van Rundstartaar en Krab : 18 €

Caesarsalade met Zalmforel : 18 €

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Meloen – Iberico Pata Negra : 20 €

Groene Asperges – Krab en Garnalen – Nobashi : 22 €

Zalm ‘Rooihout’ gerookt : 25 €

Licht romig Bloemkool-Koolrabi-soepje met spek en gerookte Heilbot : 8 €

Gratin van ‘Bouchot’-Mosselen : 13 €

~ ~ ~

Zalmrug in Peterseliekorst, bladspinazie en Dooierzwam : 25 €

Ombervis met Druiven uit eigen Gaard : 26 €

Filet van wilde eend – Sinaasappelsaus : 28 €

Kalfslende of Simmenthal-gebraad – Eekhoorntjesbrood : 33 €

~ ~ ~

 Rijstpap Saffraan geparfumeerd : 6 €

Doyenné-Peren “Fine Bouche” : 10 €

Lauw Appeltaartje – Abrikozencoulis – Vanille-roomijs : 12 €


Andere