Suggesties van de week


Witte Sangria              8 €

~ ~ ~

Holle:   Gillardeau M3              13.5 €/3

Carpaccio en Tartaar van Australisch rundsvlees            19 €

Meloen – Iberico Pata Negra      21 €

Gazpacho van Krab – Nobashi-Garnaal  22 €

Kreeft – Gepocheerd Kwartelei – Gerookte Zalm – Soepje van Komkommer en Coco         28 €

~ ~ ~

Gratin van Kreeft – Spinazie – Champagnesaus    30 €

*

Asperges:          Mousseline of op z’n Vlaams      14 / 21 €

Met grijze garnalen       (+4 / 5 €)

Mostoles-hesp of Pata Negra     (+4 / 5€)

Gerookte zalm              (+6 / 8€)

~ ~ ~

Panaché van Vis op bed van Prei – Bouillabaisse             33 €

Filet van Eend – Sinaasappelsaus – Kroketten          32 €

Kalfsmignon – Gratin Dauphinois – Vlaamse Asperge – Bloemkool – Sluimererwtjes         28 €

Lamsfilet Of Simmentahlgebraad – Groene Lentegroenten & Asperge– Aardappelgratin         32 €

Kalfszwezerik – Andijvie – Gratin – Dragonsaus        36 €

~ ~ ~

Ile Flottante – Vanillesaus – Coulis         6 €

Carpaccio van Ananas en Passiefruit – Sorbet     8 €

Tiramisu          9 €

Aardbeien ‘Melba’         10 €

Rood fruit, overgoten en gegratineerd met Sabayon – Sorbet       11 €

Hoogstraten-Aardbeien op een bedje van Rabarbercompote en Citroensorbet      11 €

Lauw Appeltaartje – Coulis – Vanilleroomijs       12 €

~ ~ ~

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere