Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 28 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 35 €)

Suggesties:  vanaf 18 januari 2019

Holle Oesters Gillardeau n°3  : 12.5 €/3

Terrine van Ganzenlever-gerookte Eendenborst-groene Peper : 18 €

Carpaccio van Zwaardvis – Krab & Nobashi-garnaal : 20 €

Lekkernij van Zalmforel – St. Jakobsnoot en Rog : 21 €

Caesarsalade met Zeebarbeel en Kwartel : 20 €

‘Rooihout’ gerookte Zalm : 24 €

Romige Wortel-Venkelsoep en gerookte Zalm : 7 €

Gratin van ‘Bouchot’- Mosselen : 12 €

Gegrilleerde Sint-Jakobsnoot Snijboontjes en Currysaus : 22 €

~ ~ ~

Koolvis rug – Prei – Champagnesaus : 21 €

Ossentong in Madeira-saus  –  Aardappelpuree : 19 €

Navarin van Lam met wintergroenten : 21 €

Jong Haantje in Rode Wijnsaus : 24 €

Kalfskotelet – Rode kool  : 25 €

~ ~ ~

Lauw Appeltaartje – Abrikozencoulis – Vanilleroomijs : 12 €

Gratin van Peer en Frangipane : 12 €


Andere