Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 28 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 35 €)

Suggesties vanaf 17 mei 

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Vitello Tonato Canonica : 18 €

Tomaat met verse grijze Noordzeegarnalen : 18 € / 25 €

Caesar-Salade met zeetongfilets en Goujonettes : 20 €

Gerookte zalm met Dille gemarineerd : 19 €

Tartaar van Tonijn – Nobashi-garnaal : 21 €

Asperges – kreeft – Olijfolie-vinaigrette : 30 €

~ ~ ~

Koude baby-kreeft  –  Salade, mayonaise : 28 €

~ ~ ~

Asperges : Mousseline of op z’n Vlaams : 20 €

Met grijze garnalen – Mostoles-hesp of Pata Negra (+5€)

Gerookte zalm (+6€)

~ ~ ~

Victoriabaarsfilet – Spitskool – Peterselie en Kappertjes  : 16 €

Kip in zachte Curry-saus – Basmati-rijst : 20 €

Contrefilet-gebraad – Geplette aardappelen – Groene Pepersaus : 28 €

Lamsnootjes (NZ) – Groene Lentegroenten – Gratin : 30 €

~ ~ ~

‘Flan’ Karamel : 6 €

 Aardbeien ‘Melba’ : 10 €

Aardbeien op Rabarbercompote : 10 €


Andere