Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 29 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 36 €)

Suggesties Donderdag 27 februari.

Holle  Oesters :  Tatihou n°3 : 12.5 €/3

Vitello Tonato Canonica : 18 €

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Lekkernij van Tartaar van Simmenthal – Kring Krab – gerookte Ganzenlever : 19 €

Carpaccio van Tonijn met Prei en Sint-Jakobsnoot – Truffel geparfumeerd : 20 €

Tartaar van Goudbrasem – Pastis geparfumeerde Yoghurt : 21 €

Caesarsalade van Goudbrasem en Mostoles-Hesp : 20 €

 ‘Rooihout’ gerookte Zalm : 24 €

Soepje van Kropsla – Erwten en jonge Uitjes : 7 €

Gratin van Petits Gris de Namur, Spinazie en Rivierkreeftjes : 22 €

~ ~ ~

Skrei – Andijvie in roomsausje – Kroketten : 25 €

Mixed-Grill van Vis – Pompoen-, Knolselder- en Boontjespurée : 30 €

Kip in Currysaus – Basmati-rijst : 20 €

Lomo Duroc – Varkenslende – Pompoenspiegel & jonge groenten : 29 €

Simmenthal – Gebraad – Pompoenspiegel & jonge groenten : 29 €

~ ~ ~

Carpaccio van Ananas – Sorbet : 8 €

Met Sabayon geglaceerde citrusvruchten – Sorbet : 9 €

Gratin van Peer en Frangipane : 12 €


Andere