Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 28 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 35 €)

Suggesties vanaf 19 juli 

Maatjes : 6 € / 11 €

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Meloen – Iberico Pata Negra : 20 €

Tomaat met verse grijze Noordzeegarnalen : 18 € / 25 €

Caesarsalade van Meloen – Zeetong & Goujonettes : 20 €

Gazpacho van Krab – Nobashi-Garnaal : 21 €

Delicatesse van Baby-Kreeft: 24 €

Zalm ‘Rooihout’ gerookt : 25 €

~ ~ ~

Gratin van “Bouchot” – Mosselen : 13 €

~ ~ ~

Zalmforel – Stoemp van Chinese kool – gerookte Paling : 20  €

Filet van Eend – zoetzure Sinaasappelsaus – Kroketten : 27 €

Simmenthal-gebraad – Lentegroenten – Gratin : 30 €

Kalfszwezerik – Rivierkreeftjes – Fettuccine : 32 €

~ ~ ~

‘Flan’ Karamel : 6 €

Gepocheerde perziken – Vanille-roomijs : 10 €

Rood fruit ‘Melba’ op een bedje van Rabarbercompote: 12 €

Kersen ‘Jubilé’ : 12 €


Andere