Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 30 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 36 €)

Suggesties Vrijdag 18 september.

Oesters Gillardeau M3 : 12,6 €/3 stuk

Rundscarpaccio en -Tartaar Agrumes en gerookte Ganzenlever :  18 €

Terrine van Ganzenlever – Druiven – Rozijnen : 19 €

Meloen Gazpacho – Krab en Grijze Garnalen – Nobashi-Garnaal : 22 €

Waaier van Zeebaars – Krokant gebakken Kalfszwezerik : 24 € 

Zalm ‘Rooihout’ gerookt : 25 €

~ ~ ~

Licht romig Bloemkool-Koolrabi-soepje met spek en gerookte Heilbot : 8 €

Gratin van Bouchot-Mosselen : 14 €

Gegratineerde Artisjokbodem met Kreeft en gefruite Petits Gris de Namur : 18 €

~ ~ ~

Zalmrug in Peterseliekorst, bladspinazie en Dooierzwam : 25 €

Filet van (Wilde) Eend – Sinaasappelsaus – Kroketten : 28 €

Simmenthal Filet Pur – 32 €   of    Lamsfilet – 30 €

met Jonge Groenten

Goudbrasem Tagliatelle met gerookte Paling : 25 €

~ ~ ~

Flan Beau Rivage : 6 €

Carpaccio van Ananas – Mango-Sorbet : 8 €

Pastéis de Belém en Chocolade-honing-roomijs : 8 €

Belle Hélène – Peer : 10 €

~ ~ ~


Andere