Suggesties van de week


Sangria – Wit of Rood

~ ~ ~

Diepe Oesters “Gillardeau” M3           13.5 €/3 stuk

Terrine van Ganzenlever – Brioche    19 €

Rundscarpaccio & Tartaar – Agrumes            19 €

Meloen – Iberico Pata Negra               21 €

Meloen Gazpacho – Krab en Grijze Garnalen – Nobashi-Garnaal      22 €

Caesarsalade van Meloen – Zeetong & Goujonettes    22 €

Waaier van Zeebaars – Krokant gebakken Kalfszwezerik      24 € 

Op Rooihout gerookte Zalm    25 €

**

Licht romig Bloemkool-Koolrabi-soepje met Spek en gerookte Heilbot        8 €

Kaaskroket      6 €/st  –  Garnaalkroket   9 €/st –  Goujonettes   12 €

Gratin van ‘Bouchot’ – Mosselen         14 €

~ ~ ~

Zalmrug in Peterseliekorst, bladspinazie en Dooierzwam     25 €

Filet van “Wilde” Eend – Sinaasappelsaus – kroketten    27 €

Lamsbout – Ratatouille – Krieltjes            27 €

Koninginnenhapje Kip – Zwezerik – Rivierkreeftjes         27 €

Simmenthal-gebraad – Jonge Groenten – Aardappelgratin          31 €

~ ~ ~

Flan Karamel               6 €

Carpaccio van Ananas – Mango-Sorbet          8 €

Lauw Appel- of Perentaartje – Coulis – Vanille Roomijs         12 €

~ ~ ~

 

 

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere