Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 28 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 35 €)

Suggesties Vrijdag 22 maart.

Holle Oesters Gillardeau n°3  : 12.5 €/3

Platte Zeeuwse Oesters 3/0 : 12.5 €/3

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Rundscarpaccio “Rossini” : 18 €

Vitello Tonato Canonica  : 18 €

Salade met Knorhaan-Poon en Goudbrasem : 20 €

Lekkernij van Schotse zalm en zachte Koningskrab : 20 €

 ‘Rooihout’ gerookte Zalm : 24 €

Romig soepje van Sint-Jakobsnoot en Broccoli : 7 €

Verse Hoppescheuten met gepocheerd hoeve-ei : 35 €

~ ~ ~

ASPERGES : Mousseline of op z’n Vlaams : 22 €

Met grijze garnalen (+5€)

Mostoles-hesp of Pata Negra (+5€)

Gerookte zalm (+6€)

~ ~ ~

Zeebaars met verse Morieljes : 36 €

“Plat Spécial” : 20 €

Eendenborst – Groene Pepersaus – Rösti : 25 €

Kalfslende-gebraad – Andijvie – Kroketten : 26 €

~ ~ ~

Ile flottante – Vanille-saus – Frambozencoulis : 6 €

Profiteroles : 7 €

Tiramisu : 9 €

“Creatie Special” : 9 €

Gratin van Peer en Frangipane : 12 €


Andere