Suggesties van de week


Holle  :   Gillardeau M3           13.5 €/3

Platte  :   Zeeuwse 3/0            18 €/3

*

Terrine van Ganzenlever – Brioche    19 €

Carpaccio van wilde Zeebaars – Krab & Nobashi-garnaal      21 €

Lekkernij van Zalm – St. Jakobsnoot en Rog  22 €

Caesarsalade met Zeetongfilets en Kreeft       26 €

‘Rooihout’ gerookte Zalm       25 €

*

Uiensoep en bijhorende Kaascrouton             8 €

Kaaskroket   6 €/st

Garnaalkroket   9 €/st

Goujonettes   12 €

Gratin van ‘Bouchot’- Mosselen          14 €

Gratin van Kreeft – Spinazie – Champagnesaus         30 €

~ ~ ~

Skrei – Koolstoemp – Tapenade           26 €

Kalfsschenkel ‘Osso Bucco’ – Tagliatelle         26 €

Lamskoteletjes – Witloof – Knolselderpuree              30 €

Hertenhaasje met Wildgarnituur        30 €

Risotto van Kreeft Kardinaal               46 €

~ ~ ~

Ile Flottante – Vanillesaus – Coulis     6 €

Rijstpap met een in Sangria gepocheerd peertje        8 €

Chocolade Moëlleux – Vanilleroomijs (15’)    10 €

Lauw Appeltaartje – Coulis – Vanilleroomijs             12 €

~ ~ ~

 

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere