Suggesties van de week


Holle:     Gillardeau M3                       13.5 €/3

Terrine van Ganzenlever – Brioche                  20 €

Carpaccio en Tartaar van Australisch rundsvlees         19 €

Minute gemarineerde Carpaccio en Tartaar van Schotse Zalm                  20 €

Groene Asperges – Krab en Grijze Garnalen – Nobashi               23 €       

Caesar Salade met Zeetongfilets en Goujonettes           23 €

Remoulade van Kreeft & Carpaccio van Kabeljauw                       28 €

‘Rooihout’ gerookte Zalm   25 €

~ ~ ~

Asperges:              Mousseline of op z’n Vlaams              16 / 24 €

Met grijze garnalen             (+4 / 5 €)

Mostoles-hesp of Pata Negra             (+4 / 5€)

Gerookte zalm                      (+6 / 8€)

~ ~ ~

Zeeduivel – gekarameliseerde appelen – wortelpuree                  40 €

Hoevekip ‘‘Des Landes – Label rouge’’ op Grootmoeders wijze                  26 €

‘Lomo Duroc’-Lende  –  Jonge Seizoen groenten                    30 €

Jonge Eendenborst – Zoetzuur van Sinaasappel – Kroketten          27 €    

~ ~ ~

Ile Flottante – Vanillesaus – Coulis                   6 €

Carpaccio van Ananas en Passiefruit – Sorbet                8 €

Aardbeien ‘Melba’                10 €

Chocolade Moëlleux – Vanilleroomijs                               10 €

Lauw Appeltaartje – Coulis – Vanilleroomijs                  12 €

~ ~ ~

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere