Suggesties van de week


Wekelijkse (zaken)lunch aan 30 €
(maandag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + hoofdschotel + koffie

OF

Hoofdschotel + dessert + koffie

(menu compleet : 36 €)

Suggesties Vrijdag 31 juli.

Oesters Gillardeau M3 : 12,6 €/3 stuk

Tomaat – Mozzarella di Bufela : 12 €

 * Terrine van Ganzenlever – Druiven – Rozijnen en groene Peper : 19 €

Meloen – Iberico Pata Negra : 20 €

* Caesarsalade van Zeetong en Zalmforel : 21 €

Gazpacho van Krab – Nobashi-Garnaal : 22 €

Baby-Kreeft – Griekse Pasta – Zeekraal : 25 €

Zalm ‘Rooihout’ gerookt : 25 €

~ ~ ~

* Gratin van Bouchot-Mosselen : 14 €

* Gratin van Baby-Kreeft ‘Florentine’ : 25 €

~ ~ ~

* Gebakken sliptongen – Groenten puree – Tomatensla :  9€/stuk

 Filet van Eend – Sinaasappelsaus – Kroketten : 27 €

 Bil van Melkvarken – Andijvie – Provençaalse aardappel : 23 €

* Ossehaasfilet – Provençaalse tomaat – Boontjes– Kruidenboter : 32 €

Kalfszwezerik – “Archiduc” – Aardappelkroketten : 34 €

~ ~ ~

Carpaccio van Ananas – Mango-Sorbet : 8 €

Aardbeien ‘Melba’ : 10 €

Rood fruit ‘Melba’ op een bedje van Rabarbercompote: 12 €

* Kersen ‘Jubilé’ : 12 €

~ ~ ~

Schotels met een (*) zijn NIET als afhaalschotel verkrijgbaar

Ten laatste daags voordien te bestellen – afhaling vanaf 11 uur

Initiële prijs – 25%


Andere