Suggesties van de week


Sangria – Wit of Rood

Verse Maatjes 11 €

Diepe Oesters “Gillardeau” 13.5 €/3 stuk

Kaaskroket 6 €/st

Garnaalkroket 9 €/st

Goujonettes 12 €

Terrine van Ganzenlever – Brioche 19 €

Tomaat met verse grijze Noordzeegarnalen 16 € / 23 €

Meloen – Iberico Pata Negra 21 €

Gazpacho van Krab – Nobashi-Garnaal 22 €

Tartaar van Tonijn – Yaourt Pastis geparfumeerd 22 €

Op Rooihout gerookte Zalm 25 €

Gratin van Baby-Kreeft – Spinazie – Champagnesaus 24 €

Asperges…   21 – 25 €

~ ~ ~

Filet van Griet – Graanmosterd – Tomaat            30 €

Filet van Eend – Sinaasappelsaus – kroketten            27 €

Lamsfilet – Groene Lentegroenten & Asperges– Aardappelgratin  30 €

Simmenthal-gebraad – Groene Lentegroenten & Asperges – Aardappelgratin     30 €

~ ~ ~

Aardbeien “Melba”    10 €

Met Sabayon geglaceerde Aardbeien ‘Melba’        12 €

Pastéis de Belém met Aardbeien     9 €

 

 

Wekelijkse lunch aan 33 €
(woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdag-MIDDAG)

Voorgerecht + Hoofdschotel + Koffie

OF

Hoofdschotel + Dessert + Koffie

(volledig menu : 39 €)


Andere