Gelegenheidskaart voor het Terras



Gerechten:

Terrine van verse Ganzenlever 19 €

Op Rooihout gerookte Zalm 25 €

Kaaskroket 6€/stuk

Garnaalkroket 9€/stuk

Goujonettes van vis – Tartaarsaus 12 €

Americain – Gaufrettes 17 €

Vichyssoise van Asperges en Bloemkool 6 €

Gratin van Baby-kreeft – Spinazie – Champagnesaus 24 €

Mixed-Grill van Vis – Béarnaise saus 32 €

Lamsfilet – Groene Lentegroenten – Aardappelgratin 30 €

Simmenthal-gebraad – Groene Lentegroenten – Aardappelgratin 30 €

 

Asperges:

Gribiche Mayonnaise of Vinaigrette 22 €

Mousselinesaus of op z’n Vlaams 23 €

Grijze Garnalenmousseline 26 €

Gerookte Zalm 27 €

Pata Negra 26 €

 

Nagerechten:

Grootmoeders Rijstpap

Chocolademousse

Crème Brûlée met Speculaas

Flan Karamel

Sabayon met Geuze of Marsala

Patisserie

Pastéis de Belém

Pannenkoeken

Roomijs

Sorbets

 

Rode Vruchten:

Melba 10 €

Pastéis de Belém met verse Frambozen 9 €

 

Nieuwe Openingsdagen: Woensdag – donderdag – vrijdag – zaterdag – zondag tot 17 uur

Sluitingsdagen: Zondagavond, maandag en dinsdag.

Opgepast, gedurende deze opgelegde Corona-periode op het terras, zullen de openingsdagen vooral afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.