Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 28 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée + plat + café

OU

Plat + dessert + café

(menu complet : 35 €)

Suggestions à.p.d. 16 août 

Tomaat – Mozarella di Bufela : 12 €

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Meloen – Iberico Pata Negra : 20 €

Tomaat met verse grijze Noordzeegarnalen : 18 € / 25 €

Caesarsalade van Meloen – Zeetong & Zeebarbeel : 21 €

Groene Asperges – Krab en Garnalen – Nobashi : 22 €

Delicatesse van Baby-Kreeft – Fettuccini – Koraalmayonaise : 24 €

Zalm ‘Rooihout’ gerookt : 25 €

Gratin van “Bouchot” – Mosselen : 13 €

Paling in ’t Groen : 20 € / 38 €

~ ~ ~

Zeeduivel met gekarameliseerde Appelen : 32 €

Bil van Melkvarken – Andijvie – Provençaalse aardappel : 22 €

Filet van Eend – zoetzure Sinaasappelsaus – Kroketten : 27 €

Simmenthal-gebraad – Lentegroenten – Gratin : 30 €

Kalfszwezerik – Andijvie – Aardappelgratin – groene Pepersaus : 33 €

~ ~ ~

‘Flan’ Karamel : 6 €

Rood fruit ‘Melba’ op een bedje van Rabarbercompote: 12 €

Rood fruit met Sabayon geglaceerd : 12 €

Kersen ‘Jubilé’ : 12 €


Autres