Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 28 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée + plat + café

OU

Plat + dessert + café

(menu complet : 35 €)

Suggestions à.p.d. 26 avril

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Carpaccio en Tartaar van Australisch rundsvlees  : 18 €

Salade van verse grijze Noordzeegarnalen : 18 €

Caesar-Salade met Sliptongetjes en Goujonettes : 20 €

Gerookte zalm met Dille gemarineerd : 19 €

Lekkernij met citroen gemarineerde zalm en zachte Koningskrab : 20 €

~ ~ ~

Asperges : Mousseline of op z’n Vlaams : 20 €

Met grijze garnalen – Mostoles-hesp of Pata Negra (+5€)

Gerookte zalm (+6€)

~ ~ ~

Kabeljauwrug – Païva – Champagnesaus : 26 €

Stoverij van Zeeduivelstaart – Tomaat & Basilicum : 33 €

Kip in zachte Curry-saus – Basmati-rijst : 20 €

Lamsbout – Groenten-Chutney : 26 €

Kalfslende of Simmenthal – gebraad – Groenten-Chutney : 28 €

~ ~ ~

Profiteroles : 7 €

 Aardbeien ‘Melba’ : 10 €

Lekkernijenbordje : 12 €       

Gratin van Peer en Frangipane : 12 €


Autres