Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 28 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée ou potage

~ ~ ~

Plat du jour

 ~ ~ ~

Choix dessert ou café

~ ~ ~

28 €

Suggestions:  àpd jeudi 6 décembre.

Holle Oesters Gillardeau n°3 : 12.5 €/3
Caesarsalade met Zeetongfilets en Kerstpens : 19 €
Terrine van Ganzenlever-gerookte Eendenborst-groene Peper : 18 €
Gemarineerde Zalm met Dille – Mesclun van Sint-Jakobsnoot : 20 €
Tartaar van Tonijn & Carpaccio van St. Jakobsnoot : 20 €
‘Rooihout’ gerookte Zalm : 24 €
*
Kreeftensoep : 10 €
Gratin van ‘Bouchot’- Mosselen : 12 €
Sint-Jakobsnoot ‘à la Nage’ : 22 €
~ ~ ~
Zeetongfilets – Vergeten groenten op z’n Oostends : 30 €
‘Civet’ van Reebok : 19 €
Reebout – Wildgarnituur : 26 €
Fazant ‘Fine Champagne’ – Kroketten : 28 €
Simmenthal-gebraad – Schorseneren en Aardappelgratin : 28 €
~ ~ ~
Rijstpap met bruine suiker : 6 €
Citrusvruchten in kooknat en Granité van rode Wijn : 10 €
Lauw Perentaartje – Abrikozencoulis – Vanilleroomijs : 12 €


 

Autres