Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 29 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée + plat + café

OU

Plat + dessert + café

(menu complet : 36 €)

Suggestions vendredi 17 janvier

Platte oesters  :    Zeeuwse 3/0 : 16.5 €/3

Holle oesters : Fines Oleronaise n°3 : 10.5 €/3  –  Tatihou n°3 : 12.5 €/3

*

Terrine van Ganzenlever-gerookte Eendenborst-groene Peper : 18 €

Carpaccio van Bar – Krab & Nobashi-Garnaal : 20 €

Lekkernij van Zalmforel – St. Jakobsnoot en Rog : 21 €

Caesarsalade met Zeetongfilets en Kreeft : 24 €

‘Rooihout’ gerookte Zalm : 24 €

Vissoep ‘Petit Bouillabaisse’ : 8 €

Gratin van ‘Bouchot’- Mosselen : 12 €

Gratin van Kreeft – Spinazie – Champagnesaus : 28 €

~ ~ ~

Zeebaarsfilet – Stoemp knolselder/witloof – Tapenade : 27 €

Kalkoenstoofpot ‘à l’Ancienne’ – Basmati-rijst :  24 €

Lamskoteletjes – Witloof – Knolselderpuree : 30 €

Simmenthal Filet Pur “Rossini” : 30 €

Risotto van Kreeft Kardinaal : 46 €

~ ~ ~

Lauw Appeltaartje – Abrikozencoulis – Vanilleroomijs : 12 €

Sinaasappel op ‘Turkse wijze’ – met huisgemaakte Chocolade-Honingroomijs : 10 €


Autres