Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 28 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée + plat + café

OU

Plat + dessert + café

(menu complet : 35 €)

Suggestions à.p.d. 15 novembre

Platte oesters  :    Zeeuwse 3/0 : 16.5 €/3

Holle oesters : Fines Oleronaise n°3 : 10.5 €/3  –  Tatihou n°3 : 12.5 €/3

Paté van Wild – Knolselderslaatje : 13 €

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Rillette van Kabeljauw met gerookte Paling en Mierikswortel : 17 €

Caesarsalade met Zalmforel & Kerstpens : 19 €

Beursje van Gerookte en verse Zalm, roze Garnalen en Dille :   20 €

Carpaccio van Sint-Jakobsnoot – Tartaar van Zwaardvis : 22 €

Zalm ‘Rooihout’ gerookt – Witloof en Appelsalade : 25 €

Kreeftensoep : 10 €

Eigen gemaakte Garnaalkroketten : 8.5 €/stuk

Gratin van ‘Bouchot’-Mosselen : 13 €

Sint-Jakobsnoot op bedje van Prei “Alex Humbert” : 22 €

~ ~ ~

Schelvisfilet ‘Florentine’ : 18 €

Stoverij Paupiette  van Ree met Witloof : 20 €

Fazant op Brabantse wijze : 28 €

Fazant  ‘Fine Champagne’ – kroketten : 30

Hertenfilet – Wildgarnituur : 30 €

Kalfslende of Simmenthal-gebraad – Seizoengroenten : 28 €

~ ~ ~

 Rijstpap Saffraan geparfumeerd : 6 €

Sinaasappel op “Turkse wijze” – Sorbet van druiven eigen gaard : 10 €

Lauw Appeltaartje – Abrikozencoulis – Vanille-roomijs : 12 €


Autres