Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 30 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée + plat + café

OU

Plat + dessert + café

(menu complet : 36 €)

Suggestions vendredi 31 juillet.

Oesters Gillardeau M3 : 12,6 €/3 stuk

Tomaat – Mozzarella di Bufela : 12 €

 * Terrine van Ganzenlever – Druiven – Rozijnen en groene Peper : 19 €

Meloen – Iberico Pata Negra : 20 €

* Caesarsalade van Zeetong en Zalmforel : 21 €

Gazpacho van Krab – Nobashi-Garnaal : 22 €

Baby-Kreeft – Griekse Pasta – Zeekraal : 25 €

Zalm ‘Rooihout’ gerookt : 25 €

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* Gratin van Bouchot-Mosselen : 14 €

* Gratin van Baby-Kreeft ‘Florentine’ : 25 €

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* Gebakken sliptongen – Groenten puree – Tomatensla :  9€/stuk

 Filet van Eend – Sinaasappelsaus – Kroketten : 27 €

 Bil van Melkvarken – Andijvie – Provençaalse aardappel : 23 €

* Ossehaasfilet – Provençaalse tomaat – Boontjes– Kruidenboter : 32 €

Kalfszwezerik – “Archiduc” – Aardappelkroketten : 34 €

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Carpaccio van Ananas – Mango-Sorbet : 8 €

Aardbeien ‘Melba’ : 10 €

Rood fruit ‘Melba’ op een bedje van Rabarbercompote: 12 €

* Kersen ‘Jubilé’ : 12 €

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Les plats avec un (*) sont disponibles à emporter.

Commander au plus tard la veille – à emporter à partir de 11h.

Réduction de 25% par rapport au prix initial.


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