Suggestions de la semaine


(business)Lunch hebdomadaire à 28 €
(lundi-, jeudi-, vendredi- et samedi-MIDI)

Entrée + plat + café

OU

Plat + dessert + café

(menu complet : 35 €)

Suggestions:  àpd 21 février 2019

Skrei – maand

Holle Oesters Gillardeau n°3  : 12.5 €/3

Platte Zeeuwse Oesters 3/0 : 12.5 €/3

Terrine van Ganzenlever – gerookte Eendenborst – groene Peper : 18 €

Rundscarpaccio “Rossini” : 18 €

Vitello Tonato Canonica : 18 €

Caesarsalade Goudbrasem – Mostoles-Hesp : 20 €

‘Rooihout’ gerookte Zalm : 24 €

Romig soepje van Erwten en Bloemkool – gerookte Heilbot : 7 €

Stoverij van ‘Petits Gris de Namur’, Rivierkreeftjes & fijne kruiden : 22 €

~ ~ ~

Skreï – Rode Kool – Soja-scheuten en ‘Saké’-sausje : 22 €

Konijnenbil met Trappist – Spruitjes en Spek : 25 €

Stoofpot van Kalf ‘à l’Ancienne’ – Basmati-rijst : 21 €

‘Lomo Duroc’ – Varkenslende – Groentengarnituur : 28 €

~ ~ ~

Ile flottante – Vanille-saus – Frambozencoulis : 6 €

Gratin van Peer en Frangipane : 12 €

Lauw Appeltaartje – Abrikozencoulis – Vanilleroomijs : 12 €


Autres